Ontspannen fietsvakantie aan en achter de Costa Brava

Als je met de auto Spanje inrijdt (aan de kant van de Costa Brava) dan kom je meteen in een heel vriendelijk fietsgebied. Wat Nederlanders  Eric en Peggy betreft hoef je niet verder. Zij begonnen Vayamos fietsreizen en organiseren ontspannen en voor iedereen toegankelijke fietsvakanties aan de Costa Brava, en in het gezellige binnenland achter de Costa Brava.

  • Van hotel naar hotel met bagagevervoer
  • Zelf aantal dagen bepalen
  • Goede huurfietsen (ook e-bike mogelijk)
  • Digitale routes
  • Keuze uit verschillende hotels

Ga naar de website van Vayamos, of leest hieronder verder

Fietsen aan de Costa Brava

Vayamos biedt op maat gemaakte individuele fietsreizen aan over de Via Verde naar de Costa Brava tot aan Figueras. Een fietsvakantie voor de recreatieve fietser met genoeg tijd voor ontspanning.

Je hebt de keuze uit rondreizen van gemiddeld 35 Km per dag en rondreizen van gemiddeld 50 Km per dag. De fietsreis brengt je langs de mooiste plekjes in Catalonië, van kleine historische dorpjes tot de welbekende badplaatsen en de steden Girona en Figueras.

Je kan zelf aangeven wanneer je wil starten en eindigen, welke hotels je wil overnachten en wel of geen huurfiets. Ook biedt Vayamos de mogelijkheid voor een lang weekend over de Via Verde, in twee etappes fietsen van Olot naar Sant Feliu de Guixols en overnachten in Girona.

Voor alle informatie:
https://www.vayamosfietsreizen.nl/

 

 

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Catalonië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top