Fietsen van Madrid naar Valencia op goede huurfietsen en met bagagevervoer

Deze selfguided fietsreis heeft alles in zich….  je fietst tussen twee boeiende Spaanse steden waar je gemakkelijk naartoe of vanaf vliegt;  de hele route gaat over rustige wegen en fietspaden; de landschappen zijn mooi en gevarieerd en je komt onderweg door meerdere fraaie dorpen en stadjes, zoals Cuenca, Albarracin en Teruel.

  • 10 daagse fietsreis door mooie natuur en langs mooie steden
  • 490 km met daarin 200 km op Vías Verdes
  • Dagafstand van ongeveer 55 km
  • Goede huurfietsen en bagagvervoer
  • Prima hotels
  • Ook mogelijk: een kortere tour met meer kilometers per dage

https://biketourinspain.com/madrid-valencia/
Of lees hieronder verder

Prachtige routes in Spanje om individueel te fietsen

BiketourinSpain is de reisorganisatie van de Spaanse Nederlander Raúl González. Raúl heeft zelf duizenden kilometers door Spanje gefietst en is echt een kenner van het Spaanse binnenland.  De routes zijn door hemzelf uitgezet en de hotels zijn zorgvuldig geselecteerd. De route tussen Madrid en Valencia brengt je door het prachtige binnenland van Spanje en geeft je het gevoel van een echt fietsavontuur. Raúl blijft altijd bereikbaar en beschikbaar voor informatie en hulp of tijdens de tocht.

https://biketourinspain.com/madrid-valencia

 

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Midden Spanje

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top