Ontspannen fietsvakantie in de Rioja

9 dagen – individueel – georganiseerd door SNP
SNP stelt er een eer in om zijn klanten onder te brengen in bijzondere accommodaties. Ook bij de samenstelling van de mooie en niet al te moeilijke fietsreis door de Rioja-streek zijn ze daarin helemaal geslaagd. Je overnacht onder ander in een zeer beroemd klooster en in een mooi familiehotel in het kleine maar bruisende stadje Ezcaray (toen we er waren zijn we gestopt met het tellen van het aantal bars).

De Rioja ligt in noord-Spanje vlak onder het Baskenland en is per vliegtuig bereikbaar via Bilbao. In die stad – die volledig is opgebloeid met de komst van het Guggenheim-museum – verblijf je de laatste twee nachten. Daarvoor fiets je door een streek waarin de wijnbouw centraal staat (je zult de wijn ook proeven) en die doorkruist wordt door Spanje’s machtigste rivier, de Ebro.

Als mensen fietservaring in Frankrijk of Italie hebben en ook wel eens in Spanje willen fietsen, dan adviseren we ze altijd de Rioja-streek. Het is een kleinschalig landschap met mooie dorpjes en stadjes die niet al te ver van elkaar liggen. Er liggen overal wel kleine heuveltjes, dus vlak is het niet, maar echte klauterpartijen blijven je bespaart.

Klik hier voor het programma van dag tot dag, praktische zaken, prijzen etc.

fietsvakantie Rioja

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Noord Spanje

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top