Mooie fietsvakantie van een week op Lanzarote

Fietsen op Lanzarote is voor iedereen een prachtige ervaring. Het eiland is zeer gevarieerd, niet overdreven druk en niet te bergachtig. De fietsvakantie die reisorganisatie Travelydays er aanbiedt laat je alle mooie plekken van het eiland zien. Van het groene noorden tot de onwezenlijke landschappen van vulkaanpark Timanfaya.

  • 7 overnachtingen in uitstekende hotels
  • Bagage wordt vervoerd
  • Keuze uit trekkingfiets, e-bike of racefiets
  • Redelijke dagafstanden en ruimte voor eigen invulling
  • Fietsvakantie die je het hele jaar kunt doen

Alle informatie op de site van Travelydays
Of lees hieronder verder


De luxe van een georganiseerde fietsvakantie op de Canarische Eilanden

Fietsen in Spanje bezocht Lanzarote en vond het eiland zeer geschikt voor fietsers van alle niveaus. Toch worden er weinig georganiseerde fietsvakanties aangeboden. Goed dus dat Travelydays er een fietsvakantie van een week heeft uitgezet. Het gemak van een mooie route, degelijke huurfietsen, goede hotels en het vervoer van je bagage zal bij veel mensen in de smaak vallen.  Regelmatig heb je zelf keuze bij de indeling van je dag. Je kunt meestal kiezen tussen kortere en wat langere dagafstanden. En op twee dagen kun je een rondrit vanuit het hotel maken of de voorkeur geven aan een dag aan het strand. Ook een boottrip naar Fuenteventura is een van de opties.

Links
Naar de website van Travelydays
Fietsen op Lanzarote infopagina
Naar andere fietsvakanties

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen op de Canarische Eilanden

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top