Fietsen in Girona: een fietsvakantie op maat

De provincie Girona (Catalonië) is een fietsgebied bij uitstek, met uitgebreide mogelijkheden voor alle soorten fietsers. Voor een georganiseerde fietsvakantie in dit groene deel van Spanje is de organisatie Fietsen in Girona van Nederlander Paul Kneppers een prima keuze.

  • Fietsen van hotel naar hotel met bagagevervoer
  • Keuze uit verschillende niveaus: van gemakkelijk naar pittiger
  • Voor alle leeftijden, ook voor gezinnen
  • Uitstekende huur-trekkingfietsen 

Naar de site van Fietsen in Girona
Of lees eerst verder…

Georganiseerde fietsvakantie in Girona

Fietsen in Spanje heeft al veel Nederlanders en Belgen het advies gegeven om te gaan fietsen rond Girona. Dat doen we omdat we weten dat iedereen daar bijna per definitie een mooie fietsvakantie zal hebben. Alles draagt daaraan bij: de variatie van het landschap (van redelijk vlak tot bergachtig), de middeleeuwse dorpjes, de indrukwekkende stad Girona, de Costa Brava, het wegennet…. En ook uit praktisch oogpunt is Girona een prettige bestemming. Je rijdt er met de auto makkelijk heen of neemt een rechtstreekse vlucht naar luchthaven van de stad. En er  zijn goede organisaties die je alle praktische zorgen bij het organiseren van je fietsvakantie uit handen nemen, zoals Fietsen in Girona

Fietsen in Girona stelt een fietsvakantie voor je samen op je eigen niveau. Je kunt kiezen uit:
– vlakkere routes met af en toe een korte heuvel
– iets langere afstanden, met korte klimmen
– langere afstanden, met af en toe een langere klim.

Je fietst de etappes (van hotel naar hotel) over een mix van goed onderhouden gravelpaden en rustige landwegen. Je verblijft in hotels op de route, gaat op pad met trekkingfietsen van Bianchi, en een Garmin fiets-gps wijst je de weg. Voor vertrek krijg je een uitgebreide route-uitleg en een bike-fit, zodat je altijd goed op de fiets zit. En je bagage? Die wordt iedere dag vervoerd naar het volgende hotel.

Voor meer informatie over de complete fietsvakanties van Fietsen in Girona kijk je op www.fietseningirona.nl

 

 

 

 

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Catalonië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top