Weekje fietsen in het achterland van Barcelona

Individueel- 177 km – 5 fietsdagen- georganiseerd door Global Cyclist
Je start in Barcelona, fietst door het binnenland en eindigt weer aan de kust bij de badplaats Sitges. De dagafstanden zijn met gemiddeld 35 kilometer bescheiden (hoewel het nooit vlakke kilometers zijn) zodat er op een fietsdag altijd ruimte is voor het bezoeken aan een van de vele dorpjes. In die dorpjes staat de wijnbouw centraal; het is het gebied waar de bekende Cava-wijn wordt geproduceerd. De wijnhuizen en wijnkelder zijn nooit ver weg.

Je krijgt een voorgeladen GPS en kaarten mee om de route te vinden. Een huurfiets en bagagevervoer zijn op deze fietsvakantie in het achterland van Barcelona als optie beschikbaar.

Alle informatie en prijzen

Fietsen in Spanje heeft deze route nog niet zelf gefietst. Het jij dat wel gedaan en wil je een recensie schrijven, dan waarderen we dat zeer!

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Catalonië


Laat een reactie achter

Top