10 fijne fietsvakanties met Andalusië-specialist Otros Caminos

We kunnen reisorganisatie Otros Caminos zonder veel overdrijven dé Andalusië-specialist noemen. Naast wandelvakanties organiseert het bedrijf een groot aantal fietsvakanties in Andalusië, Spanjes grootste en spannendste regio. Otros Caminos is een bedrijf dat gaat voor kwaliteit en een eerlijke manier van reizen. Je hoeft hun Nederlandstalige website maar te bekijken en je begrijpt wat we bedoelen. 

Otros Caminos biedt 10 fietsvakanties in Andalusië aan. Er zijn individuele reizen en fietsvakanties in groepsverband. Bij het merendeel ben je een weekje onderweg. Ook kun je twee reizen aan elkaar knopen of een reis “op maat” laten maken  Als je op een van de onderstaande reizen klikt land je op de site van Otros Caminos, waar je alle details per reis vindt. Of bekijk HIER het complete aanbod.

Otros Caminos is een Spaanse organisatie met zijn basis in Granada. Dat de website ook in het Nederlands beschikbaar is en je al je vragen in het Nederlands kunt stellen is te danken aan het feit dat Sandra, de gids van Otros Caminos, een Nederlandse is.
Een reis boeken bij Otros Caminos betekent ook bijdragen aan de ontwikkeling van het Andalusische platteland. In het kader van ‘book local’ is er een korting van 10% op de basisprijs van alle fietstochten vanaf 6 dagen.

Fietstocht langs de witte dorpen van Andalusië
Tussen vulkanen en cactussen (Cabo de Gata, Almeria)
Fietsen langs de Costa de la Luz
Fietsen van Cordoba naar Granada, Route van het Kalifaat
Fiets de Camino Mozarabe van Granada naar Cordoba
Fietsen van Granada naar Ronda
Fietsen van Granada naar de Middellandse zee
Van Ronda naar Arcos de la Frontera langs de witte dorpen
Korte break in Granada
Fietsen door de woestijn (Geopark Granada)
Fiets de gouden driehoek van Andalusië

fietsen andalusie

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Andalusië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top