Ontspannen fietsvakantie in de provincie Alicante

Een niet al te lange en niet al te zware fietsvakantie door het binnenland van de mooie provincie Alicante, georganiseerd door Eigen-Wijze Reizen.

  • 8-daagse fietsvakantie met bagagevervoer
  • Gedeeltelijk over vias verdes (fietspaden op oude spoortrajecten)
  • Dagafstanden van 36-53 kilometer van hotel naar hotel
  • Prachtige etappeplaatsen als Elche en Bocairent

Informatie, dagprogramma en prijzen op de site van  Eigen Wijze Reizen
of lees hieronder meer…

Fietsvakantie Alicante: Elche en de kust

Je vliegt op Alicante, wordt van de luchthaven afgehaald en naar de heerlijke stad Elche gebracht. Ook als je al veel steden in de wereld gezien hebt zal je je hier je ogen uitkijken. De hele stad staat vol met palmbomen, duizenden en duizenden. Je blijft nog even in Elche vanwaar je een mooie dagtocht maakt naar de kust. In de dagen daarna fiets je het binnenland in, waar een paar mooie vias verdes liggen, fietspaden op oude spoorbanen. Je eindigt in het typische Spaanse stadje Castalla, vanwaar je weer naar Alicante wordt gebracht voor de terugreis.

Deze fietsvakantie in de provincie Alicante vinden wij een goede keuze voor iedereen die wil kennismaken met Spanje als fietsland. De dagafstanden zijn bescheiden. Tijd genoeg dus om om je heen te kijken en het echte Spanje te leren kennen.

Klik hier voor meer informatie
Naar andere fietsvakanties in Spanje

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Valencia en Murcia (Oostkust)

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top