Kleine rondjes of grote fietstours rond Barcelona (racefiets)

Claudio Montefusco is een fietsliefhebber pur sang en groot kenner van alle fietswegen rondom Barcelona en in Catalonie. Als je plannen hebt om er hier op de racefiets op uit te trekken kom je al snel bij hem uit.

  • Verhuur van goede racefietsen
  • Fietsen worden geleverd bij je hotel of appartement
  • Begeleid of zelfstandig (GPS) op pad
  • Van een dag tot een week
  • Bagagevervoer en overnachting kan Claudio regelen
  • Hoge waarderingscijfers

Naar de site van Claudio Montefusco
Of lees eerst verder….


Op de racefiets door Catalonie (Barcelona, Costa Brava)

Ben je in Barcelona of aan de Costa Brava en heb je zin om een dag te fietsen, dan heeft Claudio Montefusco daar een pasklare oplossing voor. Hij komt naar je hotel, levert  je een goede carbon racefiets en gidst je naar de mooiste weggetjes rond Barcelona en omgeving. Claudio is de man van het maatwerk. Je kunt dus ook een hele week met hem gaan fietsen als je wilt, en een grote ronde door Catalonie maken.  Of je kunt zónder hem fietsen en je weg vinden met behulp van een GPS. Eigenlijk kun je hem (bijna) alles vragen en als je met een racefiets op weg wilt in Catalonie, inclusief bagagevervoer, suggesties voor overnachtingen, routes, etc.

Het helemaal zelf uitzoeken kan ook. Je huurt dan een racefiets bij hem en gaat op weg met de routes die hij je kan geven. Huurfietsen kun je laten afleveren op veel plaatsen in Catalonie. We hebben nog niet zelf met Claudo gefietst, maar we hebben wel even de reviews gecheckt die op Tripadvisor zijn verschenen. Niet slecht! Tripadvisor Reviews

Links:
Website Montefusco Cycling
Video van een van zijn tours

 

 

Fietstours Barcelona

racefiets Barcelona

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Catalonië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top