Kleine rondjes of grote fietstours rond Barcelona (racefiets)

Ben je in Barcelona voor een paar dagen en heb je zin om een halve dag of een hele dag te fietsen, dan heeft Claudo Montefusco daar een pasklare oplossing voor. Hij komt naar je hotel, levert  je een goede carbon racefiets en gidst je naar de mooiste weggetjes in de buurt van de stad. Rondom Barcelona liggen een aantal leuke bergjes, dus je hoeft niet bang te zijn dat je met een droog shirt thuiskomt. Als je je het rustig aan wilt doen kan dat ook trouwens, want Claudio is de man van het maatwerk. Je kunt dus ook een hele week met hem gaan fietsen als je wilt en een grote ronde door Catalonie maken.  Of je kunt zónder hem fietsen en je weg vinden met behulp van een GPS. Eigenlijk kun je hem (bijna) alles vragen en als je met een racefiets op weg wilt in Catalonie, inclusief bagagevervoer, suggesties voor overnachtingen, routes, etc.

Het helemaal zelf uitzoeken kan ook. Je huurt dan een racefiets bij hem en gaat op weg met de routes die hij je kan geven. Huurfietsen kun je laten afleveren op veel plaatsen in Catalonie. We hebben nog niet zelf met Claudo gefietst, maar we hebben wel even de reviews gecheckt die op Tripadvisor zijn verschenen. Niet slecht! Tripadvisor Reviews

Voor informatie en contact: www.montefuscocycling.com

 

Fietstours Barcelona

racefiets Barcelona

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Catalonië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top