Fietstours in Malaga met Bike Tours Malaga

Bike Tours Malaga biedt populaire fietsexcursies aan door de aantrekkelijke stad Malaga. 

  • Nederlandstalige gids
  • Fietstours door een van de populairste steden van Spanje
  • Ieder ochtend en middag starten vanuit het centrum
  • Keuze uit verschillende thema’s (cultuur, tapas, kust….)
  • Losse fietshuur mogelijk, ook van elektrische fietsen,

Ga direct naar hun WEBSITE of lees eerst verder hier onder.

Fietsen door een mooie stad vol nieuwe energie

Nog niet zo lang geleden was Malaga een stad waar je alleen kwam omdat je vliegtuig er landde of vertrok. Nu staat Malaga bij Spanjekenners bovenaan het lijstje van favoriete steden. De stad bruist van de nieuwe initiatieven en er heerst een heel nieuwe dynamiek.

De stad laat zich uitstekend per fiets verkennen. Doe je dat in een groepstour met Bike Tours Malaga, dan pak je meteen de hoogtepunten van de stad mee en vertellen de Nederlandstalige gidsen je er de mooie verhalen bij.

Er zijn verschillende tours, allemaal van een uur of drie en begeleid door Nederlandstalige gidsen. Je hebt o.a. de keuze uit de algemene stadstour (voor iedereen goed te doen), de Panoramatour (waarin je op trekkingfietsen ook de  omgeving van stad verkent en wat meer fysiek bezig bent) en de Wijn- en Tapastour, waarvan de naam verder voor zichzelf spreekt. Nieuw in het programma is een fietstour die vooral het groen in en rond Malaga opzoekt.

Wil je een losse fiets huren, dan kun je ook bij Bike Tours Malaga terecht.

Alle informatie over de fietstours in Malaga vind je op de overzichtelijke Nederlandstalige website van Bike Tours Malaga.
Klik HIER voor meer informatie

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Andalusië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top