Fietstours in Malaga met Bike2malaga

Bike2malaga is in meerdere opzichten het hart van het fietsen in Malaga. Het bedrijf, gevestigd aan de haven, heeft alle soorten fietsers iets te bieden. Een van hun meest populaire activiteiten is het verzorgen van begeleide fietstours door de stad Malaga.

Nog niet zo lang geleden was Malaga een stad waar je alleen kwam omdat je vliegtuig er landde of vertrok. Nu staat Malaga bij Spanjekenners bovenaan het lijstje van favoriete steden. De stad bruist van de nieuwe initiatieven en er heerst heel nieuwe dynamiek.

De stad laat zich uitstekend per fiets verkennen. Doe je dat in een groepstour met Bike2Malaga dan pak je meteen de hoogtepunten van de stad mee en vertellen de Nederlandstalige gidsen je er de mooie verhalen bij.

Er zijn vier verschillende tours, allemaal van een uur of drie en begeleid door Nederlandstalige gidsen. Je hebt de keuze uit de algemene stadstour (voor iedereen goed te doen), de Panoramatour (waarin je op trekkingfietsen ook de  omgeving van stad verkent en wat meer fysiek bezig bent) en de Wijn- en Tapastour, waarvan de naam verder voor zichzelf spreekt. Nieuw in het programma is een fietstour die vooral het groen in en rond Malaga opzoekt.

Reserveren is handig vooral als je zeker wilt zijn van een Nederlandstalige gids.

Alle informatie over de fietstours in Malaga vind je op de overzichtelijke Nederlandstalige website van Bike2malaga.

Wil je een losse fiets huren, dan kun je ook bij Bike2malaga terecht, net als voor meerdaagse tours in de provincie Malaga. Zie daarvoor: Bike2malaga andere fietsdiensten

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Andalusië


Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top