Fietstour met gids in Valencia

We hebben nog nooit iemand gesproken die het niet leuk vond om een fietstour te doen in Valencia. De stad is enorm in opkomst als bestemming voor een lang weekend of midweek, en dat verbaast ons niets. Een overzichtelijk en mooi centrum met historie,  hippe wijken met al even hippe cafe’s en restaurants, het strand in de buurt, de bouwwerken van Calatrava…   Wij vinden Valencia ook zo prettig omdat je er zo makkelijk komt. Meerdere vluchten per dag, en een luchthaven die vlakbij het centrum ligt met snelle verbindingen naar de stad.

Als je dan zo’n weekend of midweek geboekt hebt en je wilt in een paar uur een goed beeld krijgen van Valencia, dan is een fietstour / stadsexcursie met Bajabikes een aanrader. Op je fiets door de stad met een Nederlandstalige gids, het voelt meteen vertrouwd. Je hebt de keuze uit tours met verschillende thema’s.

Meer informatie: fietstour Valencia

fietsen valencia

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Valencia en Murcia (Oostkust)

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top