Zorgeloze fietstocht op de Via Verde del Aceite (Andalusie)

De verkeersvrije vias verdes (autovrije paden op oude spoortrajecten) worden steeds populairder bij recreatieve fietsers uit Nederland en Belgie. De kleinschalige en in Andalusie gevestigde reisorganisatie Tejeda Travel biedt een georganiseerde meerdaagse tocht op de Via Verde del Aceite aan dwars door het hart van Andalusie, met als startpunt Jaen.

  • Van plaats naar plaats met bagagevervoer
  • Zowel individueel als voor groepen
  • Goede huurfietsen en prettige hotels
  • Door heuvelachtig gebied, maar zonder zwaar klimwerk
  • Mogelijkheid om reis uit te breiden of aan te passen

Naar de website van Tejeda Travel
Of lees eerst verder….


Een georganiseerde fietstocht door het hart van Andalusie

Ze zijn prachtig, die vias verdes. Dwars door de natuur, nooit zwaar klimmen, en vooral autovrij. Maar hoe kom je bij het startpunt, waar huur je een fiets, waar overnacht je en hoe kom je weer terug als je het eindpunt bereikt hebt?

Niko van Tejeda Travel lost alle praktische zaken voor je op met een korte georganiseerde fietsvakantie over de via verde del Aceite in Andalusie. Je start in Jaen en eindigt drie dagen en 120 kilometer later in Puente Genil. Onderweg kom je door het echte Andalusie en zie je meer olijfbomen dan je ooit bij elkaar hebt gezien.

Omdat je meer bergaf fietst dan bergop, en je bagage voor je wordt vervoerd, heb je alle tijd om rustig van dit mooie deel van Andalusie te genieten. Deze fietstocht is trouwens ook zeer geschikt om als groep te doen.

Link
Website Tejeda

 

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Andalusië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top