Praktisch startpunt voor de Camino de Santiago (Francés)

Fietsers die in Spanje beginnen aan hun tocht naar Santiago kiezen vaak de aardige stad Pamplona als vertrekpunt. Met dagafstanden van 70 kilometer kun je dan in 10 dagen in Santiago zijn. Eigenaar Eneko Asitgarraga , van fietswinkel Mundo Oraintxe helpt je met plezier aan een huurfiets en fietstassen. Hij zorgt er ook voor dat de fiets wordt opgehaald in Santiago. Volgens Eneko kiezen Santiagofietsers steeds vaker voor (aangepaste) mountainbikes om de route te doen, omdat ze dan makkelijker af en toe onverharde stukken kunnen meepakken. Ook als je vanuit Pamplona naar andere bestemming fietst, is Mundo Oraintxe een goed startpunt want de ophaalservice van de fiets geldt voor heel Spanje. Kosten voor het ophalen zijn € 50,-.
De hippe nieuwe winkel met werkplaats zit in het centrum van Pamplona. Reserveren is sterk aan te raden. Racefietsen zijn geen onderdeel van het assortiment huurfietsen.

www.mundoraintxe.com

fietshuur-pamplona

Sfeervolle winkel in hartje Pamplona

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Noord Spanje

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top