Van der Valk sporthotel aan de Costa Brava

Van der Valk Barcarola ligt aan de Costa Brava, ten noorden van Barcelona. Het heeft alles in huis om het fietsers naar de zin te maken.

  •  Onderdeel van de vertrouwde van der Valk-keten
  • Tal van sportvoorzieningen
  • Fietsgebied met internationale allure
  • Voor zowel sportieve als recreatieve fietsers
  • Transfers vanaf luchthavens Girona of Barcelona
  • Op autorij-afstand van NL of Belgie

 Naar de website van van de Valk Baracola of lees eerst verder

Mooi hotel op een ideale plek
Het achterland van de Costa Brava biedt een variatie aan fietsmogelijkheden die je op weinig andere plekken in Spanje vindt. Je kunt er vlak fietsen, maar ook flinke cols beklimmen.  Er liggen kleine geasfalteerde weggetjes, maar ook veel onverharde paden. En de bekendste via verde van Spanje loopt er doorheen.

Aan de rand van dat perfecte fietsgebied, in de vriendelijke kustplaats San Feliu de Guixols, ligt hotel van de Valk Barcarola. De sfeer is vertrouwd en ook de menukaart vertoont gelijkenissen van met die van de van der Valks in Nederland en Belgie. Maar verschillen zijn er ook: buiten zwemmen, fietsen….het milde Costa Brava-klimaat maakt buiten-sporten hier bijna het hele jaar door mogelijk.

Voor wielrenners
Er zijn in Spanje twee hotspots voor wielrenners. Girona/Costa Brava en de Costa Blanca (Calpe). Het voordeel van Girona/Costa Blanca is dat je hier alle soorten landschapen vindt. Het gebied trekt daarom in de wintermaanden renners uit de hele wereld, waaronder veel professionals. Hotel Barcarola is een prima plek om te verblijven als je wilt gaan trainen, zowel individueel als met je fietsgroepje.
Voor fietsen is er een veilige stalling in de garage. Een van de vaste gasten van het hotel is Marianne Vos.

Voor recreatieve fietser
Als je niet van klimmen houdt kun je langs de kust blijven fietsen, maar ook het achterland intrekken. De bekende via Verde el Carrillet start in Olot, en eindigt in…. San Feliu de Guixols. Vlakbij het hotel dus!

Alle informatie over hotel Barcarola vind je hier

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Catalonië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top