Comfortabel fietshotel in Baix Empordá, Catalonië

Op deze site hebben we op meerdere plekken blijk gegeven van ons enthousiasme voor de Baix Empordá, de streek tussen de stad Girona en de Costa Brava. Een glooiend, groen landschap, sfeervolle dorpjes, een veelheid aan rustige weggetjes…. er is veel wat de Baix Empordá tot een geweldig fietsgebied maakt.

Midden in dat gebied is Jordi Molina zijn comfortabele Empordá Bike Resort gestart. Het complex rond het oude landhuis ligt op een paar minuten van het dorp La Bisbal een interessant plaatsje met voldoende winkels en restaurants .

Als fietser voel je je hier helemaal op je plek. Jordi heeft een flink aantal routes beschikbaar waarmee hij de op de dag dat je aankomt op weg helpt. Bijna alle routes beginnen en eindigen bij het resort en lees je eenvoudig af van het GPS-apparaat dat je onderweg meekrijgt. Jordi richt zich zowel op racefietsers, mountainbikers als recreatieve fietsers. Hij kan ook een huurfiets voor je regelen, van carbon racefiets tot e-bike.

Na je fietstocht puf je uit in de mooie tuin van het resort. Heb je een partner die niet graag fietst, dan is Bike Empordá ook een prima plek. Op geringe afstand van La Bisbal vindt je zee, cultuur en winkels. Ook handig als je een keer tegen een dag slecht weer aan loopt.

De Engelse versie van de website van Empordá Bike Resort is nog niet helemaal af, maar uit de foto’s en dit enthousiaste verhaal kun je opmaken dat dit een topplek is. Er zijn zes appartementen beschikbaar, dus ook geschikt als je met een (trainings-) groep bent.

Meer informatie op: http://empordabikeresort.com/

Kijk vast rond in gemeenschappelijke ruimtes van het huis > http://goo.gl/LWhSW

fietshotel cataloniefietsen Catalonie
Gemeenschappelijke ruimte

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Catalonië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top