Casa Camaleon: fietshotel en standplaats bij uitstek

Even buiten het stadje Castalla, in het achterland van Alicante, heeft Petro Ballemans een guesthouse ingericht waar je je als fietser snel thuis voelt.  Het maakt niet uit of je racefietser, mountainbiker of recreatieve fietser bent. Petro regelt fietsen en kaarten voor je en doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Als hij ’s avonds nog puf over heeft, kookt hij ook nog voor je.

Casa Camaleon beschikt over drie 2-persoonskamers met twee 1-persoonsbedden of een 2-persoonsbed. Elk met eigen sanitair. Verder een gemeenschappelijke ruimte, een veranda en een terras. Na het fietsen is de veranda de perfecte plek om uit te puffen en af te koelen.

Naast zijn werk voor het guesthouse biedt Petro ook nog een breed pakket van fietsvakanties aan (en wandelvakanties ook trouwens). Voor sommige fietsarrangementen wordt Casa Camaleon als standplaats gebruikt, maar er zijn ook fietstrektochten waarin je van hotel naar hotel rijdt. Petro zorgt daarbij ook nog voor het vervoer van je bagage. Hoe hij het allemaal georganiseerd krijgt, is een raadsel.

Casa Camaleon is een relaxte plek met een vriendelijke en informele sfeer. Wat ons betreft een aanrader.

www.casa-camaleon.nl

De fietsvakanties en fietsarrangementen van Petro vind je hier: http://fietseninspanje.com/

 

 

 

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Valencia en Murcia (Oostkust)

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top