Trainen op Tenerife met Tenerife Bike Adventures

Wil je een een dag, een paar dagen of een week fietsen op Tenerife,  kijk dan wat Tenerife Bike Adventures je daarbij van dienst kan zijn. Dit jonge bedrijf opgericht door ervaren fietsers helpt je bij:

  • Begeleide ritten op racefiets of MTB
  • Volledig georganiseerde fietsvakanties op Tenerife
  • Altijd fietsen op je eigen niveau.
  • Op maat gemaakte tours
  • Verhuur van kwalitatief hoogwaardige racefietsen en MTB’s

Direct naar de website van Tenerife Bike Adventures of lees hieronder verder

Individueel of met een groepje fietsen op het uitdagende Tenerife

Bij Tenerife Bike Adventures kun je terecht voor een losse racefiets. Je huurt dan een Kuota full carbon fiets met Ultegra. Nog leuker is het om ook begeleid (individueel of in een groepje) te gaan fietsen. Een van de gidsen is mede-eigenaar Unai Yus, een in het Baskenland geboren ex-prof  en oud Spaans kampioen veldrijden, die veel in Nederland en Belgie heeft gekoerst. Unai is een perfecte gids, die tien keer harder een berg op kan fietsen dan jij, maar je de indruk geeft je elkaar nauwelijks iets ontloopt. Fietsen in Spanje fietste met hem op het groene schiereiland Anaga, niet ver van hoofdstad Santa Cruz. Een goede oefenklim voor het grotere werk op de Teide.

Als je een hekel aan klimmen hebt kunt je beter een ander Canarisch Eiland uitzoeken. Fietsen op Tenerife betekent hoogtemeters maken. Als je de Teide op fietst heb je er al meer dan 2.4000 te pakken.

Website Tenerife Bike Adventure

 

 

 

 

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen op de Canarische Eilanden

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top