Fiets huren bij Bike Point, Tenerife

Bike Point was een van de eerste fietsverhuurders van Tenerife. Met de toename van de vraag naar huurfietsen is ook het aantal verhuurders toegenomen. Toch zal het voor de toetreders een hele klus worden om Bike Point van de troon te stoten als het gaat om het leveren van topmateriaal.

 • Verhuur van top-racefietsen van o.a. Cervelo, Ridley en BMC
 • Verhuur van mountainbikes (ook electrische MTB’s)
 • Eigen winkel en werkplaats
 • Begeleide tours op racefiets of MTB

In de winkel in Los Cristianos zijn drie monteurs permanent bezig om fietsen af te stellen en in conditie te houden. Je kunt er fietsen huren tot en met Dura Ace en zelfs kiezen voor speciale wielsets. Het contact met de winkel kan gewoon in het Nederlands, want een van de eigenaren is Vlaming Bjorn de Vos.

Als je bij Bike Point reserveert en je geeft door dat je via Fietsen in Spanje komt, dan krijg je een gratis Bike Point bidon.
Gebruik bij de reservering de code FIETSIS

http://www.bikepointtenerife.com/

fiets huren Tenerife

Bjorn voor zijn winkel in Los Cristianos / Tenerife

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen op de Canarische Eilanden

Selecteer een optie

6 reacties

 1. Lodens steven op

  Beste,

  Wij komen vanaf 20juli tot 30 juli naar tenerife
  In costa de silencio. Ik zou graag een koersfiets huren voor 4 dagen. Kan ik deze al reserveren? Word hij gebracht naar plaats waar wij verblijven?

  Vriendelijke groeten
  Lodens steven

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top