Trainen op Lanzarote vanuit Sporthotel La Santa

Fietsen in Spanje keek rond in Sportresort La Santa op Tenerife. We schreven daarover uitgebreid op deze site. Fietsers zijn een belangrijke doelgroep van La Santa. Op het eiland kwamen we veel groepjes racefietsers tegen die onder begeleiding van een volgauto en een gids onderweg waren. Directielid Hendrik Hogstrup, ziet ze graag komen. ‘’Het zijn echte sporters, ze maken lange dagen op de fiets waardoor ze ’s avonds zo moe zijn dat ze het meestal niet laat maken aan de bar”.

La Santa doet veel om het fietsers naar de zin te maken. In de kamerprijs is de huur van fietsen inbegrepen. Er is een ruime  vloot racefietsen, MTB’s en toerfietsen beschikbaar in het zogenaamde Bike Center. Je ziet wel dat de fietsen intensief gebruikt wordt. Wil je echt goed materiaal, dan betaal je wat extra en pak je een carbon racefiets of een high-end MTB met serieuze afmontage.

Het Bike Centre kent ook een professionele opstelling waarin je jezelf kunt laten opmeten en je houding op de fiets kunt verbeteren. Er is een spinningzaal en iedere dag kun je mee fietsen in een groep.

Klik HIER voor meer alle informatie over de fietsactiviteiten

Meer informatie over het resort zelf lees je meer op deze pagina

fietsen accommodatie Lanzarote

sporthotel la santa

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen op de Canarische Eilanden

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top