Fietsen in de Spaanse Pyreneeën met Chill Outdoor

 • Fiets- en outdoorcentrum met Nederlandse eigenaren aan de voet van de Pyreneeën
 • Alles is aanwezig: sfeervolle accommodaties en een gezellige bar/restaurant
 • Routes die je zo zwaar kunt maken als je zelf wilt, met veel of weinig hoogtemeters
 • Rustige wegen en strak asfalt
 • Een aanzienlijk warmer en zonniger klimaat dan de Alpen of de Franse Pyreneeën

Ga direct naar de WEBSITE van Chill Outdoor
of lees hieronder verder….


Fietsen en gezelligheid in prachtig gebied

Judith en Jochum kozen het Pyreneeëndorp Perrarua (provincie Huesca) als basis voor hun bedrijf Chill Oudoor. Ze bieden een breed pakket activiteiten, waaronder wielrennen en mountainbiken. Je kunt individueel of begeleid op pad, en de Pyreneeëncols of juist de vlakkere uitlopers van de Pyreneeën verkennen.

Chill Outdoor beschikt over een vijftal sfeervolle accommodaties en een gezellig centraal gelegen Chill-Outdoor Café met terras, tapas en koud tapbier. Judith en Jochum serveren ’s avonds een uitstekend driegangen diner op Spaanse wijze en er staat elke ochtend een riant ontbijtbuffet klaar.

Voor racefiets biedt dit gedeelte van de Pyreneeën uitstekende mogelijkheden. Strak  asfalt, vrijwel geen verkeer, droog, veel zonuren en uiteraard veel verschillende routes. Omdat Chill Outdoor in de uitlopers van de Pyreneeën zit, kun je zowel relaxed glooiende routes fietsen als taaie beklimmingen met cols tot 1900 meter hoogte (waaronder een voormalige klimtijdrit uit de Vuelta). De meeste routes zijn tussen de 70 en 130 km. per dag, maar de routes zijn op verzoek ook in te korten of juist te combineren. Een racefiets huren is mogelijk, maar hou er rekening mee dat het aantal fietsen met ‘Hollandse maten’ beperkt is. Eigen materiaal meenemen is dus aan te bevelen

Er  is altijd een Nederlandstalige gastheer aanwezig die je alles over het gebied en de aanwezige routes kan vertellen en ook van alle routes de gpx-tracks beschikbaar heeft.

Voor alle informatie en contact > Chill Outdoor

 

 

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in de Pyreneeën

Selecteer een optie

1 reactie

 1. thierry baes op

  Beste,
  Met een 8tal vrienden hebben we de voorbije jaren al 4 daagse ritten gemaakt per racefiets. Alpen, Dolemieten en Franse Pyreneeën. Meestal ritten tussen 90-120km, met dagelijkse hoogtemeters tussen 2500 – 3500m. We hebben altijd ritten gemaakt in lijn, en dus steeds verdergetrokken naar nieuwe oorden/hostels, dit met begeleiding van een fietscamionette.
  Mijn vraag: zien jullie zoiets haalbaar in de Spaanse Pyreneeën? Kan wat mij betreft ook vanuit één of twee standplaatsen.
  Periode: begin juni 2019.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top