Fietsen in San Sebastian

Baskenland is altijd een fietsminnend deel van Spanje geweest. De Baskische overheid onderneemt veel om het gebruik van de fiets te stimuleren. Tussen de steden worden fietspaden aangelegd en ook in de steden zijn de fietsvoorzieningen meer dan uitstekend. De Baskische steden San Sebastian, Vittoria en Bilbao staan standaard in de top 10 van meest fietsvriendelijke Spaanse steden.

San Sebastian is chique, oude stad waarvan het centrum direct aan het beroemde Concha strand ligt. Overal zijn fietspaden aangelegd. Het is een genoegen om San Sebastian op de fiets te ontdekken, bijvoorbeeld met de organisatie Bajabikes. In een klein groepje en onder leiding van een gids maak je in een paar uur kennis met de hoogtepunten van de stad. Je kunt ook kiezen voor een prive-fietsexcursie of voor een wandexcursie met gids. Alle informatie op de site van Bajabikes

San Sebastian is ook de culinaire hoofdstad van Spanje. Tapas heten hier pinxtos.

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Noord Spanje

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top