Mountainbiken in de Pyreneeën met Chill Outdoor

  1. Keuze uit vele dagtochten van licht tot extreem zwaar
  2. uitgangspunt is het Chill Outdoor buitensportcentrum met eigen restaurant en gezellig cafe
  3. Mountainbiken in de bekendste MTB gebieden van Europa, Zona Zero en Puro Pirineo
  4. Zonnig en droog deel van de Pyreneeën
  5. Goede MTB’s beschikbaar, ook elektrische
  6. Mogelijkheid van spectaculaire meerdaagse tochten

Lees hieronder door of ga direct naar de website 

Alles voor een mooie mountainbikeweek in Spaanse Pyreneeen
Judith en Jochum hebben het dorpje Perarrua in de Pyreneeën gekozen als basis voor hun bedrijf, Chill Outdoor. Perarrua ligt in de foothills. Naar het noorden ben je snel in het hooggebergte en naar het zuiden vlakken de bergen uit richting de Ebrovallei.  In het dorp heeft Chill Oudoor de beschikking over diverse overnachtingsmogelijkheden zoals appartementen, vakantiehuizen en een camping met luxe tenten. Op 9 kilometer ligt het gezellige stadje Graus.

Voor de MTB-ers zijn er tientallen routes beschikbaar, waarvan een deel met start/finish in Perarrua en een deel op korte afstand, waaronder de twee beroemde Enduro-gebieden Puro Pirineo en Zona Zero. Het merendeel van de routes is tussen de 15 en 65 km. En uiteraard vrijwel volledig over onverharde paden en single tracks. Neem je niet je eigen MTB mee? Dan huur je bij Chill Outdoor uitstekend materiaal (KTM, XT afgemonteerd, 27,5” en 29” velgen, evt. ook full-suspension) . Ook beschikken ze over E-MTB’s met Bosch-accu.

Meer informatie: www.chilloutdoor.nl

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in de Pyreneeën

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top