Fietsen met kinderen rond Girona

Pharos Reizen biedt een 8-daagse fietsvakanties met kinderen aan in het groene en glooiende land rond de noord-Spaanse stad Girona. Die streek is voor veel soorten fietsers ideaal, zeker ook als je met kinderen wilt fietsen in Spanje.  Op vrij korte afstand van elkaar vind je middeleeuwse dorpen, natuurgebieden, mooie steden en…  de zee.

Fietsen met kinderen in Spanje is nog niet altijd zo makkelijk te organiseren, maar in het gebied rond Girona (De Empordá) kunnen gezinnen met kinderen uitstekend uit de voeten.. De aanwezigheid van een mooie Via Verde (verkeersvrij fietspad op oud spoortraject) draagt daar flink aan bij. Pharos heeft er en een fietsvakantie uitgezet met dagafstanden van 40 tot 60 kilometer, waarbij het onderweg heel wat te beleven en te ontdekken valt.  De overnachtingsplekken zijn geselecteerd op kindvriendelijkheid en de goede keuken (tapas!) en je bagage wordt vervoerd. Aan het einde van de fietsweek ben je terug in Girona en zou je nog een paar dagen strandvakantie kunnen toevoegen aan de mooie Costa Brava.

Meer informatie op de site van Pharos

Pharos biedt in hetzelfde gebied ook een 8 of 14 daagse vakantie aan waarbij je op campings overnacht.

fietsen spanje kinderen

Culinaire fietsvakantie Spanje

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Catalonië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top