Clips Mallorca Cycling: jonge organisatie met veelzijdig aanbod.

Het jonge team van Clip Mallorca Cycling probeert zijn fietsvakanties op Mallorca vooral persoonlijk te houden en maatwerk te leveren. Als je wilt fietsen op Mallorca biedt CMC je een breed pakket aan diensten. Je kunt er terecht voor hotels, fietshuur en begeleiding maar ook voor een aantal bijzondere opties. En ook kun je bij Clips Mallorca verblijven op minder drukke locaties in het binnenland (andere organisatie bieden die keuze niet), kun je kiezen voor ritten zonder begeleiding (dus met GPS) en zelfs voor een route van plek naar plek, waarbij Mallorca Cycling je bagage vervoert. Ook een extra luxe Premium-fietsreis hoort tot de mogelijkheid.

Clip Mallorca Cycling is een jonge, ambitieuze organisatie die verder gaat dan alleen het leveren van het standaardproduct. Hun goede website straalt dezelfde ambitie uit.

Voor alle informatie: http://www.mallorcacycling.nl/

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen op Mallorca (Balearen)

Selecteer een optie

1 reactie

  1. Wij hebben met deze organisatie reeds enkele formules uitgeprobeert en deze zijn steeds top.Luc Ten Haaf is een zéér gedreven zaakvoerder en hulpvaardig persoon.
    Zeker een aanrader.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top