6 daagse fietstocht door La Mancha, het land van Don Quichot

BiketourinSpain is de reisorganisatie van de Spaanse Nederlander Raul Gonzalez. In La Mancha, het land van Don Quijote organiseert Raul een korte fietsweek met daarin vier fietsdagen. Leuk als onderdeel van je vakantie in midden-Spanje.  Het reliëf is makkelijker dan bijna waar dan ook in Spanje, er zijn rustige landelijke wegen, sympathieke dorpen, fijne accommodaties, lekker eten en wijn… veel wijn.

  • Bezoek historisch Toledo, een van Spanje’s mooiste steden
  • Volg een van de klassieke verhalen uit de werekdliteratuur
  • Fiets door de grootste wijngaard ter wereld
  • Ontdek de prachtige Ruidera meren

Kijk op: https://biketourinspain.com/route-of-don-quixote/

Of lees door…

Prachtige route met goede huurfietsen en bagagevervoer

La Mancha, is een uitgestrekt landbouwgebied, met heel veel wijnbouw. Het is er prettig fietsen, want dit is een van de weinige streken in Spanje waar je niet echt hoeft te klimmen. Je bagage wordt vervoert dus ook dat draagt bij aan een relaxte fietstocht. In deze streek zul je op heel veel plaatsen herinnerd worden aan de literaire figuur Don Quichot. De windmolens waar hij tegen vocht staan er nog steeds.

Raul is een zeer serieuze reisorganisator die zelf duizenden kilometers door Spanje fietste.  Hij is voor altijd beschikbaar voor informatie of hulp.
De website is voorlopig alleen in het Engels, maar de complete routebeschrijvingen zijn ook in het Nederlands beschikbaar.

Website:  BiketourinSpain.com
Mail Raúl: aguado12@xs4all.nl

 

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Midden Spanje

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top