Fietsen in Palma de Mallorca met Nederlandse gids

  • Fietstour van 3 uur met Nederlandse gids
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Fietstocht langs alle highlights, de oude en de nieuwe
  • Online boeken via Bajabikes

Naar de website van Bajabikes
Of lees verder……


Drie uur fietsen door het boeiende Palma

Palma de Mallorca wordt gerekend tot de mooiste steden van het Middenlandsezeegebied en is in alle opzichten het kloppend hart van het eiland. De stad telt 400.000 inwonders, een derde van de totale bevolking van Mallorca.

Het oude centrum van Palma kent een weerwar van smalle straten. De geschiedenis van het eiland laat zich hier uit de bebouwing aflezen. Uit de Moorse tijd is er niet heel veel over, maar uit de eeuwen daarna bleef veel bewaard, waaronder prachtige pleinen en stadspaleizen. De stad kent veel huizen in Jugendstill. De Gothische kathedraal La Seu uit de 14e en 15e eeuw is het mooiste en bekendste gebouw van La Palma. Er ligt een mooi fietspad langs de stad en de haven van Palma. Dat fietspad loopt helemaal door langs de bekende stranden ten oosten van de stad.

Het is zonde dat veel toeristen direct van het vliegveld naar hun hotel aan de kust vertrekken en het culturele hoogtepunt van het eiland links laten liggen. En dat terwijl je op de fiets in drie uur een heel goede indruk van de stad Palma de Mallorca kunt krijgen.

Links:
Informatie, en reserveren via Bajabikes
Introductie fietsen op Mallorca

excursie Palma

Juanjo is de organisator van je fietsexcursie door Palma de Mallorca

Palma de mallorca fietsen

 

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen op Mallorca (Balearen)

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top