Fietsen in Bilbao; een verrassing

Wat een verrassende stad is Bilbao. En wat is fietsen in Bilbao leuk. De stad heeft een oud en gezellig stadshart, maar kent ook veel van futuristische nieuwe gebouwen, waarvan het Guggenheim-museum het bekendste is. De gemeentebesturen van de steden in het Baskenland zijn bovendien erg pro-fiets. De Basken doen er alles aan om hun steden fietsvriendelijk te maken. Vitoria, San Sebastian en Bilbao staan in de top 10 van beste Spaanse fietssteden.

Baja Bikes heeft in Bilbao een vestiging en organiseert er aantrekkelijke fietsexcursies, uiteraard inclusief fietshuur. Een aanrader.

  • Zie alle highlights in 2,5 uur
  • Rondleiding met Nederlandstalige gids mogelijk 
  • Inclusief flesje water

Voor informatie en online boekingen: http://www.bajabikes.eu/nl/tours-in-bilbao/bb/FiS

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Noord Spanje

Selecteer een optie

1 reactie

  1. Maaike van der Berg op

    Afgelopen zomer ook met mijn kinderen gaan fietsen in Bilbao! Wat een verrassing! We werden rondgeleid door een echte trotse Spanjaard die super leuk kon vertellen. En achteraf lekker pinxtos gaan eten. Kom er zeker nog eens terug!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top