Fietsen in de Costa del Sol met Creavonturas Biketours

Wij, Ingrid en Henriette, zijn zelf enthousiaste fietsers en houden wel van een beetje avontuur. Tijdens onze tochten ontdekten we mooie natuur, leuke activiteiten, weetjes en bijzondere gebouwen. Zo kwamen we op het idee om ook jou de kans te geven om dit allemaal te ervaren op een e-bike en kom je met onze tours op de meest bijzondere plekken. Daarnaast houden we van lekker eten, een drankje op z’n tijd en vooral een hoop gezelligheid. Daarom mogen deze laatste onderdelen, die ook zeker bij de cultuur van Spanje horen, onderweg niet ontbreken. We nemen je mee op diverse routes, die totaal verschillend zijn van elkaar, in de regio Mijas met startpunt Mijas Costa. Dus maak je keuze, laat je verrassen en ga met ons mee op avontuur!

Kijk voor meer informatie op www.creavonturas.com

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Andalusië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top

Meld je aan voor ons gratis online magazine


Inspiratie voor je fiets- en wandelvakantie in Spanje in ons nieuwe online magazine. Lange en korte routes, bekende en onbekende regio’s, de mooiste Vías Verdes, en veel praktische reistips.

Meld je aan en ontvang Fietsen en Wandelen in Spanje drie keer per jaar gratis in je mailbox!