Fietsen met Bikekick in het achterland van de Costa del Sol

Zin om in de zon te gaan fietsen, maar geen zin in de hele organisatie van je fietstrip? Boek een ticket naar Malaga en laat Bikekick het voor je regelen. 

  • fietsen in het achterland van de Costa del Sol in een gebied met prachtige routemogelijkheden
  • Zowel individueel als in groepen
  • Complete arrangementen inclusief huurfietsen
  • Haal- en brengservice naar de luchthaven van Malaga
  • Nieuw: van plaats naar plaats op de racefiets (met bagagevervoer) 
  • Ook losse verhuur van racefietsen en mountainbikes
  • Bekijk de video van Bikekick

Klik HIER voor  toegang tot de website van Bikekick, lees hieronder verder

Fietsen in het achterland van Malaga
De meeste Nederlanders en Belgen die naar de zon van Andalusië vliegen, kiezen voor een vlucht op Malaga. Als fietser heb je vervolgens binnen een uur van de luchthaven de keuze uit heel wat fietsopties. Een ervan is in de omgeving van het stadje Coin, ten westen van Malaga.  Patricia en Wim Spa zijn er in 2016 – na jarenlang in Friesland een goed restaurant te hebben gerund – een fietsbedrijf begonnen, Bikekick Fietsen in Zuid-Spanje.

Bikekick Fietsen in Zuid Spanje richt zich op recreatieve wielrenners en mountainbikers. In de omgeving van Coin kun je flink klimmen, maar er zijn ook vlakkere (geen vlakke) routes. Wim en Patricia stellen een fietsweek op maat voor je samen. Ze regelen goede huurfietsen, sfeervolle accommodatie, een Nederlandstalige gids en de transfers ván en náár het vliegveld. De afstand van Malaga tot Coin is ongeveer 40 kilometer dus voor niet-fietsend partners is het strand van de Costa del Sol niet ver weg.

Meerdaagse tochten van plaats naar plaats
Een concept dat we niet veel zien in Spanje: van plaats naar plaats op de racefiets. Bikekick biedt je twee mogelijkheden. Een rit van 520 kilometer met 10.000 hoogtemeters of een van 700 kilometer met 15.500 hoogtemeters.  Tussen start en finish (beide in Malaga) rijd je door het mooie, bergachtige binnenland van Andalusie. Je kunt in je eigen tempo rijden als je wilt, en aan het eind van de dag zie je elkaar weer in het hotel

Voor een aanbieding op maat mail je naar: info@bikekick.eu
Klik HIER voor  toegang tot de website

fietsen zuid spanje

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Andalusië

Selecteer een optie

1 reactie

 1. Beste Patricia En Wim, kunnen jullie laten weten wat een week geheel verzorgd fietsen met een gids kost als wij twee vrouwen en twee mannen ( 4personen) bij jullie willen komen in de maand mei. Ook willen wij dan de fietsen bij jullie huren.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top