Trainen in de omgeving van Coin, Malaga

Fietsen in het achterland van Malaga
De meeste Nederlanders en Belgen die naar de zon van Andalusië vliegen, kiezen voor een vlucht op Malaga. Als fietser heb je vervolgens binnen een uur van de luchthaven de keuze uit heel wat fietsopties. Een ervan is de omgeving van het stadje Coin, ten westen van Malaga.  Patricia en Wim Spa zijn er in maart 2016 – na jarenlang in Friesland een goed restaurant te hebben gerund – een nieuw fietsbedrijfje begonnen, Bikekick Fietsen in Zuid-Spanje. Dat paste bij hun wens om meer buiten te zijn en een vrijer leven te leiden en vooral ook bij hun grootste hobby, fietsen.

Fietsen Coin, Malaga

Patricia en Wim

Bikekick Fietsen in Zuid Spanje richt zich op recreatieve wielrenners en mountainbikers. De omgeving van Coin geeft de mogelijkheid om flink te klimmen, maar kent ook vlakkere (geen vlakke) stukken. Wim en Patricia hebben de contacten voor het samenstellen van een mooie fietsweek op maat.  Ze regelen goede huurfietsen, sfeervolle accommodatie, een Nederlandstalige gids en de transfers van en naar het vliegveld van Malaga.

De afstand van Malaga tot Coin is ongeveer 40 kilometer en voor niet-fietsende partners is de zee niet ver weg.

Voor een aanbieding op maat mail je naar: info@bikekick.eu
Een snelle reactie is gegarandeerd.

Meer informatie op de website: www.bikekick.eu

En bekijk vooral DEZE video

sdr

fietsen zuid spanje

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Andalusië


1 reactie

  1. Beste Patricia En Wim, kunnen jullie laten weten wat een week geheel verzorgd fietsen met een gids kost als wij twee vrouwen en twee mannen ( 4personen) bij jullie willen komen in de maand mei. Ook willen wij dan de fietsen bij jullie huren.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top