Mointroig: camping voor fietsers

Spaanse camping met veel voorzieningen voor fietser
We kenden al fietsvriendelijke hotels en fietsvriendelijke bed & breakfasts, maar nu is er ook een camping die zich op fietsers richt. Hoewel het woord camping in dit geval misschien niet helemaal de lading dekt. Want Camping Playa Montroig, gelegen aan de Costa Dourada (de kust ten zuiden van Barcelona) heeft weliswaar (luxe) staanplaatsen voor tenten en caravans, maar ook 39 luxe bungalows, 5 zwembaden, tennisbanen, een spa, fitnessruimte en nog meer sportvoorzieningen. Montroig hoort tot de beste campings van Spanje en kreeg daarvoor in 2017 een onderscheiding (onder andere namens de ANWB).

Fietsen in El Priorat ten zuiden van Barcelona
De vijfsterrencamping ligt aan het strand. Niet ver van de kust begint het mooie en nog niet zo drukke fietsgebied El Priorat, waar je als sportieve fietser prachtige routes vindt en ruim voldoende klimuitdagingen. Recreatieve fietser blijven wat dichter bij de kust. Montroig biedt fietsers een speciaal arrangement bestaande uit een verblijf in een luxe bungalow met airco en keuken, toegang tot de SPA, sportschool met apparatuur, bikewash, beveiligde fietsenstalling en technische ondersteuning. Bij te boeken zijn: huurfietsen, maaltijden (ontbijt, lunch en diner) en een vliegveldtransfer. Er wordt nog gekeken naar de mogelijkheid om trainingsgroepen te laten begeleiden door een volgwagen.

Meer informatie over dit veelbelovende initiatief op de leaflet hieronder of op de website van Mointroig.

http://www.playamontroig.com/nl
voor informatie kun je mailen naar: cyclingholidays@playamontroig.com

 

fietsen camping spanje

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Catalonië


Laat een reactie achter

Top