Fietsvriendelijke B&B in bekend fietsgebied

B&B Casa Lenissa is een fietsvriendelijke B&B in de Val de Laguer. Het ligt middenin het trainingsgebied van de wielerprofs iets achter de kust van Calpe en Denia.

  • Prachtige accommodatie met zwembad in de bergen
  • Vier ruime en lichte kamers met plaats voor in totaal 8-11 gasten
  • Gemeenschappelijke ruimte met kookgelegenheid
  • Een mooie basis voor wielrenners, MTB’ers en recreatieve fietsers
  • Hoge kwaliteit voor opvallend milde tarieven
  • Goed bereikbaar via de luchthaven van Valencia of Alicante
  • Vervoer (ook van je fiets) van/naar luchthaven mogelijk

Direct naar de website, of lees hieronder verder…

B&B in de natuur met veel fietsmogelijkheden

Iris en Sven hebben na hun vertrek uit Vlaanderen in de bergen van de Marina Alta hun eigen paradijsje gebouwd. Een smaakvol verbouwde woning met gastenverblijven, een zwembad en een tuin van 16.000 m2.

Sven is zelf een enthousiast fietser en kent het gebied heel goed. Hij vertelt je graag over de routes en de colletjes. Hij kan ook het vervoer van jou en je fiets van de luchthaven naar de B&B of je volgende bestemming regelen. In een van de dorpjes in de buurt zit een – ook al Vlaams –  bedrijfje dat huurfietsen en begeleide trainingstochten voor je kan organiseren. Ze kunnen ook electrische fietsen voor je regelen, zodat dit gebied ook voor recreatieve fietsers toegankelijk wordt.

Iris en Sven hebben voor een plek gekozen waar het gaat om rust, ruimte en natuur. Zij streven ernaar om de natuur zo min mogelijk te belasten. Ze wekken bijvoorbeeld hun eigen energie op en produceren een minimum aan afval.

Heb je vragen over deze mooie en opvallend betaalbare B&B, neem dan contact op met Iris op > Casa_Lennisa@outlook.com. Of kijk eerst op hun website: https://www.casalennisa.com/welkom

fietsvriendelijke b&b

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Valencia en Murcia (Oostkust)

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top