Luxe B&B met service voor fietsers in Mojacar, Andalusië

Fietsen in Mojacar, Andalusie en overnachten in luxe B&B
Het stadje Mojacar ligt in aan de Middenlandse zee in het noorden van de regio Andalusië.  In Mojacar en omgeving is het rustiger dan aan de 200 km noordelijker gelegen Costa Blanca. Voor fietsen is Mojacar een uitstekend uitgangspunt. Veel zon, de zee, zelden regen, goede wegen, en klimmetjes tot 1000 meter. Vlakbij Mojacar ligt de luxe Bed en Breakfast El Cortijo el Sarmiento een plek waar je alles vindt waar je als fietser blij van wordt.

Een sauna, verwarmd zwembad, fitnessruimte, mogelijkheid van massage… Het is er in deze B&B allemaal. De zeven kamers zijn helder en smaakvol ingericht. Er liggen fietsroutes voor je klaar, zowel voor ritten op de weg als op de MTB. Yvonne (Belgisch/Duits) en Carsten hebben hier een klein paradijsje geschapen. Ze krijgen veel fietsers op bezoek en hebben hun service daarop afgestemd.

Fietsen in Mojacar wordt steeds populairder en het stadje ontwikkeld zich steeds meer tot fietsbestemming. Een aantal professionele ploegen is hier jaarlijks te gast, er zijn bedrijven die wielerstages aanbieden, er is een jaarlijks MTB-evenement,  en sinds kort ook een goede fietsverhuurder.

Mojacar is bereibaar vanaf de volgende luchthavens:
Almería (50min)
Murcia  (1 uur 15min)
Alicante ( 2uur)
Malaga (3 uuur)

Alle informatie over Cortijo el Samiento vind je HIER
Mailen kan naar: info@el-sarmiento.com
Sfeer proeven op FACEBOOK

mojacar fietsenmojacar almeria fietsen

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Andalusië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top