Luxe B&B en trainingsweken achter de Costa Blanca

In het achterland van de Costa Blanca ligt Vall de Pop, beter bekend als de Jalón Vallei, dat zonder twijfel tot de meest populaire fietsbestemmingen van Spanje hoort. Hans en Marion runnen er de luxe en rustig gelegen B&B Villa Con Gusto en organiseren er fietsvakanties en trainingsweken.

  • Villa met 2 kamers en een appartement (max 10 gasten)
  • Fietspakketten van 4 of 7 dagen, met of zonder begeleiding
  • Eddy Merckx huurfietsen staan klaar bij aankomst
  • Persoonlijke benadering en warme ontvangst.

Direct naar de website van Cycling con Gusto
Of lees hieronder verder…

Een weekje fietsen in en vanuit de Jalon Vallei

Villa Con Gusto ligt midden in wat door prof en wielertoeristen wordt gezien als het ideale trainingsgebied. Het klimaat, het fietsroutenet, de kwaliteit van de wegen, de colletjes… Alles draagt bij aan de ideale omstandigheden voor fietsers.

Als je van rust en ruimte houdt is Villa con Gusto een uitgelezen plek. Het zwembad, de tuin de rustige omgeving… De sfeer is hier heel anders dan aan de drukke kust van de Costa Blanca. Hans en Marion zorgen dat het je aan niets ontbreekt en de ervaren gids Ger begeleidt je op je ritten door dit mooie deel van Spanje. Je kunt ook kiezen voor alleen een verblijf in de Villa en je eigen weg vinden.

Website Cycling con Gusto

trainen Costa Blanca

fietsen in de Jalon Vallei

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Valencia en Murcia (Oostkust)

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top