Fiets huren in Valencia bij Valencia Bikes

Valencia wint nog steeds aan populariteit. Heel veel Nederlandse en Belgische bezoekers kiezen ervoor om een fiets te huren in Valencia en de stad per fiets te leren kennen. Iets voor jou? Valencia Bikes helpt je op weg

  • Begeleide of individuele fietstours
  • Ook voor alleen het huren van een fiets
  • Goed onderhouden fietsen in diverse maten
  • Ook elektrische fietsen beschikbaar
  • Winkel direct aan de Turia-gardens
  • Zeer vriendelijke huurprijzen

Meer informatie en reservering op www.valenciabikes.com/nl
Of lees hieronder verder…

Valencia is de ideale stad om per fiets te ontdekken

Valencia is in korte tijd de favoriete bestemming geworden voor een lang weekend of korte vakantie. Vergis je niet, Valencia is een flinke stad. Maar het is ook een compacte stad. De luchthaven ligt bijvoorbeeld helemaal niet zo ver van het centrum. Je bent dus na je vlucht heel snel in de stad. De  interessante wijken in het centrum en zelfs het strand liggen allemaal dicht bij elkaar. Op fietsafstand dus. Aan de noord en zuidkant, langs de zee ben je ook vrij snel de stad uit en ben je plotseling weer in een heel andere wereld. Je komt dan altijd wel een strandtent tegen waar je natuurlijk aanlegt voor een mooie Paella.

Een begeleide fietstocht, of alleen de fiets…

Als je snel een stad wilde leren kennen en geen zin had om uren te slenteren maakte je altijd gebruik van de rode hop-on hop-off bussen. Nu pakken velen de fiets. Nog luxer… je laat je begeleiden door een stadsgids en rijdt met hem of haar langs de hoogtepunten van de stad.

Valencia Bikes is modern bedrijf met goede fietsen en goede gidsen.  Je kunt een fiets huren voor 4 uur of voor een hele dag. De prijzen vinden wij zeer bescheiden.

Blijf je een paar dagen in Valencia, dan kun je je fiets ook voor meerdere dagen huren. Voor twaalf euro per dag heb je altijd de beschikking over je fiets.

Online reserveren kan op de mooie Nederlandstalige website van Valencia Bikes

fiets huur Valencia

Valencia Bikes verhuurt ook elektrische fietsen

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Valencia en Murcia (Oostkust)

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top

Meld je aan voor ons gratis online magazine


Inspiratie voor je fiets- en wandelvakantie in Spanje in ons nieuwe online magazine. Lange en korte routes, bekende en onbekende regio’s, de mooiste Vías Verdes, en veel praktische reistips.

Meld je aan en ontvang Fietsen en Wandelen in Spanje drie keer per jaar gratis in je mailbox!