Je huur-mtb, racefiets of electrische mtb bezorgd aan de Costa Blanca

MTB Torrevieja is het fietsverhuurbedrijf van Vlaming Jamey de Neve, gevestigd in Torrevieja, aan de zonzekere zuidelijke Costa Blanca.

  • Verhuur van racefietsen, mtb’s, elektrische mtb’s en accessoires
  • Goed onderhouden fietsen van kwaliteitsmerken
  • Ideaal als je een fiets wilt huren in Torrevieja, Orihuela, La Zenia, San Miguel de las Salinas, Cabo Roig, Las Colinas Golf of Algorfa
  • Je huurfiets wordt bij je hotel afgeleverd aan de hele zuidelijke Costa Blanca 
  • Ook begeleide tochten mogelijk.

Direct naar de website van MTB Torrevieja, of lees hieronder verder:

Jamey de Neve woont al zijn bijna zijn hele leven aan de Costa Blanca, waar hij als jongen iedere meter op de koersfiets en MTB ontdekte. Als hij niet op de fiets zat was hij aan fietsen aan het sleutelen. Logisch dus dat hij vroeg of laat van de fiets zijn werk zou maken. Eerste als mekanieker  en nu dus ook als fietsverhuurder en organisator van MTB guided tours.

Als je naar Spanje bent gekomen en je hebt geen auto (of alleen een kleine auto) dan is de bezorgservice van Jamey ideaal. Hij komt naar je hotel of appartement en levert de huurfiets bij je af in Torrevieja en een ruim gebied daarom heen. Zelf tot in Murcia, waar de fietsverhuurders zeer dun gezaaid zijn.

Jamey heeft service en flexibiliteit hoog in het vaandel staan, maar om tijdig te kunnen leveren is het toch verstandig om drie dagen voor je je fiets wilt hebben te reserveren via zijn website.

fiets huren torrevieja

Het bezorggebied van MTB Torrevieja

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Valencia en Murcia (Oostkust)

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top