Racefietsen en MTB’s huren op Tenerife

Uitstekende Pinarello Racefietsen en Cannondale MTB’s bij Canary Bike Tours
Fietsen in Spanje probeerde zelf de Pinarello’s van Canary Bike Tours. Elders op deze site schrijven we over de tours die je met hen kunt doen, maar ook voor een losse huurfiets is dit een prima adres. De fietsen waarop wij reden waren minder dan een jaar oud. Veel fietsverhuurders in Spanje kopen nieuwe fietsen, verhuren ze een jaar of twee en verkopen ze daarna aan klanten.  Als huurder profiteer je hiervan want je rijdt altijd op nieuw of bijna nieuw materiaal.

De Pinarello Razha’s zijn afgemonteerd met Shimano 105 of Ultegra/Ultegra Di2. Als je met deze fiets de Teide niet opkomt heeft het in ieder geval niet aan het materiaal gelegen. Mountainbikes zijn beschikbaar van eenvoudig,  tot high-end met Sram-afmontage en carbon frame.

Canary Bike Tours is gevestigd in Los Cristianos, het toeristische centrum van Tenerife. Op hun site vind je ook een aantal mooie routes. Manager Unai Yus en zijn mensen zijn zelf fanatieke fietsers en kennen het eiland als hun broekzak. Wil je een fiets huren op Tenerife dan is dit een betrouwbaar adres.

www.canarybiketours.com

racefiets huren Tenerife

Een van de routes op de site van Canary Bike Tours

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen op de Canarische Eilanden


Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top