Fiets huren in de Rioja bij Rioja Tours

Eindelijk een goede fietsverhuurder in de Rioja
Sinds we er zelf gefietst hebben, laten we iedereen weten dat de Rioja zo’n fantastisch gebied is om te fietsen. Het was echter altijd vrij lastig om je fietsreis of fietsvakantie praktisch te organiseren. Waar huurde je een goede fiets in de Rioja? Hoe vond je de mooie routes? We zijn blij dat daar  verandering in komt nu Spanjaard Marco en Nederlandse Laura gestart zijn met Rioja Tours, wat ons betreft het ideale startpunt voor iedereen die wil gaan fietsen in de Rioja.

Rioja Tours verhuurt alle soorten fietsen: racefietsen, mountainbikes, trekkingfietsen en elektrische fietsen, die je via hun (Nederlandstalige-) website kunt reserveren. Eenmaal in de Rioja kun je de fiets afhalen in het plaatsje Entrena (niet ver van Logroño) of laten bezorgen bij je hotel.

Rioja Tours is gevestigd aan de rand van een mountainbikegebied. Daar vandaan kunnen MTB’ers meteen op pad. Fietsers op racefiets of trekkingbike kunnen aan Laura routes vragen (liefst van tevoren aangeven) of huren een GPS-apparaat met routes.

https://www.riojatours.net/homenl

elektrische fiets Rioja

mtb huren Rioja

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Midden Spanje

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top