Fiets huren en fietstours in Murcia bij Sobikes

Voor fietsers is Murcia een regio met heel veel mogelijkheden. Alleen was lange tijd de vraag: hoe organiseer je je fietsvakantie in dit deel van Spanje? We zijn daarom blij met de betrouwbare fietsverhuurder Sobikes in Murcia-stad, waar je terecht kunt voor uitstekende en goed betaalbare huurfietsen.

  • Verhuur van Bergamont racefietsen met Shimano 105
  • Verhuur van aluminium MTB’s met Shimano SLX
  • Verhuur van Bergamont Trekking-fietsen
  • Ook verhuur van e-bikes en accessoires
  • Organisatie van dagtochten en excursies

Meer informatie op de website van Sobikes
Of lees eerst verder….


Het startpunt voor je fietsvakantie in Murcia

In Murcia kun je op alle soorten fietsen uitstekend uit de voeten. Deze kleinste van de Spaanse regio’s ligt niet ver van de Costa Blanca, maar het is er veel rustiger en veel Spaanser.  Tot de hoogtepunten horen wat ons betreft de Valle de Ricote ,  de Sierra de Espūna en de mooie via verde van Murcia-stad naar het de bedevaartplaats Caravaca de la Cruz.

Er zijn weinig mensen die meer van de fietsmogelijkeden in Murcia weten als Alex Rodier van fietsverhuurder Sobikes. Alex kent hier elke route en elk leuk hotel. Vanuit zusterbedrijf  Entretierras organiseert hij ook fietsvakanties.

Of je er nu alleen een huurfiets zoekt, een georganiseerde dagtocht wilt doen of kiest voor een geheel verzorgde fietsvakantie …  in alle gevallen is Alex Rodier in Murcia-stad de man waar het allemaal kan beginnen.

Links:
Sobikes Murcia

fiets huren Murcia

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Valencia en Murcia (Oostkust)

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top