Fiets huren in Mojacar bij Doltcini

Mojacar is een uitstekende bestemming voor fietsers. En fietsers vormen dan ook een vast onderdeel van het straatbeeld in en buiten de plaats. De bekendste fietsverhuurder is Doltcini, de winkel van Carol en Jose die gevestigd is aan de boulevard van Mojacar.  Je kunt bij Doltcini terecht voor:

  • carbon racefietsen
  • aluminium racefietsen
  • mountainbikes
  • toerfietsen
  • elektrische toerfietsen

Fietsen in Spanje bezocht Doltcini en kreeg een uitstekende indruk van de winkel.  Het is een plek waar fietsers elkaar ontmoeten en waar mensen binnenkomen voor een praatje. Naast het verhuren van goede fietsen houden Carol en Jose zich er bezig met de de verkoop van een flink assortiment fietskleding, veelal door henzelf ontworpen.

Jose is een coureur in hart en nieren. Hij kent de omgeving beter dan wie dan ook. Wil je met hem mee voor een rit door het achterland van Mojacar dan kan dat. De begeleide ritten starten ’s ochtends. Net als voor de huurfietsen is het verstandig om dat ongeveer 3 dagen tevoren te regelen. Gewoon binnenlopen kan ook, maar heb je natuurlijk niet veel zekerheid.

Je kunt mailen in het Engels naar: doltcini.mojacar@hotmail.com
Meer informatie op de website
Foto’s vooral van Jose met groepen wielrenners op de Facebookpagina

fiets huren mojacar

Carol en Jose

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Andalusië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top