Fiets huren in de Merindades bij e-Bike Merindades

Nog maar kort geleden ondekten wij De Merindades, een prachtige regio in het noorden van de provincie Burgos. Een land van bergen, canyons, rivieren en watervallen. Heel interessant voor fietsers ook of je nu recreatief of sportief wilt fietsen.  Rustige weggetjes, mountainbiketrails in overvloed, colletjes voor de klimgeiten, een mooie via verde…
Wil je dit interessante gebied met de elektrische fiets verkennen, dan is E-Bike Merindades jouw adres. Wij hebben het bedrijf ondertussen twee keer bezocht en verbazen ons steeds weer over de kwaliteit van het materiaal en van de service. De elektrische toerfietsen en MTB’s zijn altijd zo goed als nieuw en echt niet van de goedkoopste merken.

Bike Merindades is niet alleen verhuurder van e-bikes, maar helpt je ook echt op weg

  • Op maat gemaakte routes afgestemd op jouw niveau
  • Volg de route op een geprogrammeerde GPS
  • Gediplomeerde gids voor begeleide ritten
  • Fiets geleverd bij je hotel of appartement
  • Fietstransport, ook voor groepen

Bike Merindades is gevestigd in het stadje Villarcayo, onder hotel Doña Jimena. Daarnaast ligt dan nog restaurant El Cid, alles van dezelfde familie. Een goede fiets, goed eten en een goed bed, meer heb je toch niet nodig?

www.ebikemerindades.com

Fietsen Merindades, Burgos Fietsen Merindades, Burgos, Spanje Fietsen Merindades, Burgos, Spanje

 

 

 

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Noord Spanje

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top