Fiets huren in Madrid om de stad te ontdekken

  • Goede en veilige stadsfietsen.
  • Verhuurpunt midden in het centrum van Madrid.
  • Zeer bescheiden huurprijzen.
  • Helmen en andere accessoires beschikbaar.

Kijk hier voor informatie en reservering, of lees eerst verder

In het centrum van Madrid huur je voor een klein bedrag euro een uitstekende stadsfiets met voldoende versnellingen om de paar venijnige  hellinkjes de baas te kunnen. Het fietsen in Madrid is nog niet zo vanzelfsprekend als in Valencia, Barcelona of Sevilla, maar heel langzaam gaat het de goede kant op.  Sinds een paar heeft de stad een systeem van (elektrische) leenfietsen en dat heeft de Madrilenen het idee gegeven dat de fiets zo gek nog niet is. Deze fietsen zijn ook voor toeristen beschikbaar, maar wij zouden aanraden om een fiets te huren via Bajabikes.

De fietsverhuurder van Bajabikes vind je in een rustige straat die midden in het centrum van Madrid ligt, tussen de Gran Via en de Calle Alcala.  Daar staat een grote collectie goed onderhouden, stevige en veilige stadsfietsen van het Duitse merk Kalkhoff. Fietsen in Spanje testte de fietsen zelf en kwam tot een positief oordeel. Ook elektrisch fietsen behoort tot de mogelijkheid.

De prijzen zijn zoals gezegd zeer bescheiden. Vier uur een fiets huren in Madrid kost je slechts 8 euro.

Kijk hier voor meer informatie en voor de mogelijkheid om online te reserveren.

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Midden Spanje

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top