Racefiets of e-bike huren in Calpe

Vuelta Turistica verhuurt topfietsen in Calpe (Costa Blanca).
Specialized racefietsen of snelle Stromer e-bikes huur je bij Vuelta Turistica, het bedrijf van de Belgische ex-prof Jurgen van Goolen.  Jurgen heeft een flinke vloot Specialized Roubaix en Specialized Tarmac in de verhuur, beide met carbon frame. Zo heb je de keuze uit afmontage met Shimano 105 of Shimano Ultegra Di2 (electronisch). De fietsen worden zorgvuldig onderhouden, en de fietsvloot wordt regelmatig vernieuwd.

Vuelta Turistica verhuurt in Calpe ook de in Zwitserland geproduceerde e-bikes van Stromer. Die fietsen behoren tot de top van de markt en worden vaak verhuurt aan fietsers die sportief willen fietsen maar voor wie de bergjes in het achterland van Calpe, of het tempo van hun fietsgenoten net iets te machtig zijn. Voor zowel de racefietsen als de e-bikes geldt dat je ze kunt huren ook zonder dat je een fietsreis bij Vuelta Turistica hebt geboekt.  De huurprijzen zijn heel redelijk. Als je in Calpe drie dagen een racefiets huurt kost de fiets tussen de 20 en 25 euro per dag.

Voor meer informatie kijk je op de verhuurpagina van Vuelta Turistica 

e-bike Calpe

Snelle Stromer e-bike

 

 

 

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Valencia en Murcia (Oostkust)

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top