Service en kwaliteit bij fietsverhuurder Berganti in Benidorm

Berganti Bikes is de fietsverhuurder van Benidorm die volledig inzet op service en kwaliteit. Vanuit hun winkel achter de boulevard van de Playa de Levante verhuren ze alle type fietsen. Maar je kunt je huurfiets ook laten bezorgen in Calpe, Altea, Alicante en andere plaatsen aan de Costa Blanca. 

  • Verhuur van nieuwe of zeer jonge Ridley racefietsen.
  • Verhuur van trekkingfietsen, (E-) mountainbikes en stadsfietsen
  • Vaste monteurs die de hele dag met het materiaal bezig zijn
  • Volledig geautomatiseerd reserveringssysteem
  • Nederlandstalige website

Direct naar de website van Berganti
Of lees hieronder verder…

Berganti wil alles goed doen

Berganti startte een aantal jaren geleden met het verhuren van racefietsen, mountainbikes, trekkingfietsen en stadsfietsen aan de boulevard van Can Pastilla, Mallorca, waar het in korte tijd een uitstekende reputatie opbouwde. De waarderingscijfers voor Berganti waren vanaf het begin zeer hoog. Nu hebben Eva en Isaac de sprong gemaakt naar Benidorm aan de Costa Blanca.

Als je bij Berganti Bikes binnenloopt zie je dat het bedrijf de ambitie heeft om alles goed te doen. De indrukwekkende vloot  (nieuwe) huurfietsen, de mooie winkel, de hypermoderne werkplaats, het goedopgeleide personeel…. Ook als je de Nederlandstalige website bekijkt, zie je dat hier mensen met een missie aan het werk zijn. Via het door henzelf ontwikkelde online-boekingsysteem zie je meteen welke fietsen beschikbaar zijn en kun je direct reserveren. Via hetzelfde systeem kun je een hotel regelen of informatie vinden over routes die je met een GPS kunt fietsen.

De winkel van Berganti is gevestigtigd aan de Avenida de Filipinas, in het centrum van Benidorm, vlak achter het strand. Je kunt je fiets ook laten bezorgen bij je hotel of appartement in Calpe, Altea, Alicante en andere plaatsen  aan de Costa Blanca.

Links
Nederlandstalige site Berganti

benidorm fietverhuur

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Valencia en Murcia (Oostkust)

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top