Twee mooie en ruime landhuizen voor fietsers op Mallorca

Fietsaccommodatie voor kleine en grotere groepen.
Voor een week of langer fietsen op Mallorca kun je je met je fietsvrienden of familie aansluiten bij een van de vele organisaties van fietsreizen op het eiland. Maar het is ook uitstekend mogelijk om je fietsvakantie gewoon zelf te organiseren. Een vlucht is snel geboekt en ook huurfietsen, vervoer en accommodatie kun je op Mallora eenvoudig zelf regelen.

Twee bikevilla’s nabij de fietsroutes
Nederlander Ed, Claassen, zelf een fanatiek fietser, knapte in 2017 een vakantievilla helemaal op en verhuurde die aan fietsers. Nu beschikt hij al over twee ‘bikevilla’s’. Ze liggen beide op een rustige plek net buiten het mooie dorpje Alaro aan de voet van het Tratamundo-gebergte. Je zit hier meteen op de bekende routes, zowel voor racefietsers als voor mountainbikers. De villas’s kun je in zijn geheel afhuren en bieden plaats aan maximaal 12, respectievelijk 15 personen. Ook als je met wat minder mensen boekt, ben je financieel al snel voordeliger uit dan bij verblijf in een hotel.

Zoek je fietsaccommodatie op Mallorca, dan is dit een serieuze optie. Reacties van huurders vind je op de Facebookpagina
Kijk voor meer informatie, prijzen en (realtime) beschikbaarheid op www.bikevillasmallorca.nl
Direct mailen kan ook: info@bikevillasmallorca.nl

hotel fiets mallorcafiets accommodatie

 

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen op Mallorca (Balearen)

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top