Mooi en ruim landhuis voor fietsers op Mallorca

Fietsaccommodatie voor kleine en grotere groepen.
Voor een week of langer fietsen op Mallorca kun je je met je fietsvrienden of familie aansluiten bij een van de vele organisaties van fietsreizen op het eiland. Maar het is ook uitstekend mogelijk om je fietsvakantie gewoon zelf te organiseren. Een vlucht is snel geboekt en ook huurfietsen, vervoer en accommodatie kun je vrij eenvoudig zelf regelen.

Een prachtige plek om te verblijven is het ruime landhuis van Nederlander Ed Claassens. Ed, zelf fanatiek fietser, heeft het huis sinds juni 2016 in bezit en heeft het ondertussen helemaal opgeknapt. Het ligt op een mooie en rustige plek bij het plaatsje Alaro aan de voet van het Tratamundo Gebergte. Je zit hier meteen op de bekende fietsroutes.

Het huis kun je in zijn geheel afhuren en biedt plaats aan maximaal 15 personen. Ook als je met wat minder mensen boekt, ben je financieel toch al snel voordeliger uit  dan bij verblijf in een hotel.

De reacties van de eerste bezoekers van de villa zijn zeer positief. Je leest ze op de FACEBOOKPAGINA
Kijk voor meer informatie, prijzen en (realtime) beschikbaarheid op www.gaudeixmallorcacycling.nl
Direct mailen kan ook: info@gaudeixmallorcacycling.nl

fiets accommodatie mallorca

accommodatie fietsers mallorca

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen op Mallorca (Balearen)


Laat een reactie achter

Top