Villa’s en landhuizen voor fietsers op Mallorca

Nederlander Ed Claassens begon op Mallorca met het verhuren van één villa. Ondertussen biedt zijn bedrijf Bike Villas Mallorca een ruime keuze aan accommodaties voor fietsers en kunnen ook fietshuur, transfers, catering e.d. voor je geregeld worden.

  • Verhuur van villa’s met alle faciliteiten voor fietsers
  • Keuze uit diverse locaties (aan zee, in de bergen of in een dorp)
  • Verschillende niveau’s van luxe en grootte

 

Ed Claassens zegt zelf:

Bike Villas Mallorca organiseert unieke kleinschalige fietsvakanties op Mallorca (van 1 tot 25 personen). We zijn de expert op het gebied van fietsvakanties in een eigen Bike Villa op dit geweldige fietseiland. Een villa alleen voor jou en je fietsmaten. Geen massa! Verdeeld over het eiland beschikken we over diverse prachtige fietsvriendelijke villa’s. Deze zijn van verschillende grootte, luxe en gelegen op verschillende schitterende locaties. De bekendste fietsroutes en beklimmingen zijn nooit ver weg. We leveren maatwerk dus we gaan graag samen aan de slag om je fietsvakantie op Mallorca te organiseren. Alleen je eigen Bike Villa of met diverse services zoals fietshuur, catering, transfer, routes etc. We regelen het graag met je en voor je!

Naar de website van Bike Villas Mallorca
Of lees hieronder verder….

Fietsaccommodatie voor kleine en grotere groepen. 

Voor een week of langer fietsen op Mallorca kun je je met je fietsvrienden of familie aansluiten bij een van de vele organisaties van fietsreizen op het eiland. Maar het is ook uitstekend mogelijk om je fietsvakantie gewoon zelf te organiseren. Een vlucht is snel geboekt en ook huurfietsen, vervoer en accommodatie kun je op Mallorca eenvoudig zelf regelen, hoewel je het ook allemaal aan Ed over kunt laten.

Bikevilla’s nabij de fietsroutes
Ed Claassens, zelf een fanatiek fietser, knapte in 2017 een vakantievilla helemaal op en verhuurde die aan fietsers. Nu beschikt hij al over veel meer ‘bikevilla’s’. Bijna allemaal liggen ze in de buurt van de bekende routes, zowel voor racefietsers als voor mountainbikers. De villa’s kun je in zijn geheel afhuren en bieden soms wel plaats aan 12 tot 15 personen. Ook als je met wat minder mensen boekt, ben je financieel al snel voordeliger uit dan bij verblijf in een hotel.

Zoek je fietsaccommodatie op Mallorca, dan is dit een serieuze optie. Reacties van huurders vind je op de Facebookpagina
Kijk voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid op www.bikevillasmallorca.nl
Direct mailen kan ook: info@bikevillasmallorca.nl

vakantiehuis fiets mallorca

 

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen op Mallorca (Balearen)

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top