Cycle Ronda: de fietsverhuurder van Ronda

Huurfietsen in topconditie
Huur je een fiets bij Ferry Staleman van Cycleronda dan weet je één ding zeker: de fiets die je krijgt is altijd in topconditie. We hebben ondertussen in heel Spanje fietsen gehuurd maar kennen weinig verhuurders die zo precies met hun materiaal en vak bezig zijn als hij. Voorheen verhuurde Cycleronda fietsen vanuit een eigen ¨winkel¨ in Ronda. Die winkel deed Ferry echter van de hand en nu levert hij de fietsen af bij je hotel, vakantiehuis of appartement in Ronda of directe omgeving.

Fietsen bezorgd bij hotel of appartement
Die stap had een duidelijke reden: steeds meer fietstoeristen vroegen om deze extra service die met de tijd een reguliere en logische service werd. Daarnaast werd de winkel bijna een toerismekantoor door het aantal toeristen dat dagelijks voor informatie langs kwam. Overigens kan iedereen die bij Cycleronda een fiets reserveert nog steeds rekenen op routetips en andere adviezen, maar dan op locatie. Ferry blijft een enorme liefhebber van het fietsen in dit deel van Andalusie en wijst jou er graag de weg.

In de nieuwe opzet kan Ferry zich meer concentreren op het verstrekken van informatie en op het aanmeten van je fiets. Ook heeft hij nu de beschikking over een breder assortiment:  hij heeft racefietsen, mountainbikes, E-bikes en trekkingfietsen. De minimale huurtermijn is twee dagen en de fietsen moet je vooraf reserveren. Aflevering vindt kosteloos plaats bij je accommodatie in de directe omgeving van Ronda. Buiten dit gebied wordt een vergoeding gerekend.

www.cycleronda.com

fietsverhuur Ronda

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Andalusië

Selecteer een optie

1 reactie

  1. Gestart in 2004 fiets ik graag in Spanje. Alleen of samen met een goede fietsmaat heb ik het land verkend met als hoogtepunt voor mij een ‘rondje Spanje’ vanaf Malaga.
    Dit jaar en het afgelopen jaar hebben mijn fietsmaat Ron en ik de keuze gemaakt om in Andalusië, met Ronda als vaste verblijfplaats, een weekje dagtochten te maken met de racefiets. Het is uitstekend bevallen in de altijd schitterende bergachtige omgeving. Het blijft een genot om daar overdag, pittig, te kunnen fietsen en je dan ’s avonds te laven in een van de vele horeca gelegenheden van het gezellige Ronda.
    Bij Ferry hebben we nu twee keer de fietsen gehuurd en de transfer geregeld van en naar Malaga. Een prima dienstverlener met liefde voor het (fiets)vak en een plezierig mens. In 2016 zou het zo maar kunnen dat we weer een weekje bij hem aankloppen!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top