Cycle Ronda: de fietsverhuurder van Ronda

Huur je een fiets bij Nederlander Ferry Staleman van Cycleronda dan weet je één ding zeker: de fiets die je krijgt is in topconditie. We hebben ondertussen in heel Spanje fietsen gehuurd maar kennen weinig verhuurders die zo precies met hun materiaal bezig zijn als hij. Ferry levert je huurfiets af bij je hotel, vakantiehuis of appartement in Ronda of directe omgeving.

Perfect onderhouden huurfietsen bezorgd bij hotel of appartement

Een paar jaar geleden is Ferry gestopt met zijn winkel in Ronda. Die stap had een duidelijke reden: steeds meer fietstoeristen zagen hem als de vraagbaak voor alle vragen over fietsen in Ronda en omgeving. De winkel werd een gezellig toerismekantoor voor fietsers uit de hele wereld, maar aan het einde van de dag moest Ferry nog aan zijn echte werk beginnen.

In de nieuwe opzet kan iedereen die bij Cycleronda een fiets reserveert nog steeds rekenen op routetips en andere adviezen, maar dan op locatie. Hij heeft nu ook meer tijd om je fiets helemaal passend te maken en heeft een breder assortiment: racefietsen, mountainbikes, E-bikes en trekkingfietsen. De minimale huurtermijn is twee dagen en de fietsen moet je vooraf reserveren. Aflevering vindt kosteloos plaats bij je accommodatie in de directe omgeving van Ronda. Buiten dit gebied wordt een vergoeding gerekend.

Ferry blijft een enorme liefhebber van het fietsen in dit deel van Andalusie en wijst jou er graag de weg.

www.cycleronda.com

fietsverhuur Ronda

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Andalusië

Selecteer een optie

1 reactie

  1. Gestart in 2004 fiets ik graag in Spanje. Alleen of samen met een goede fietsmaat heb ik het land verkend met als hoogtepunt voor mij een ‘rondje Spanje’ vanaf Malaga.
    Dit jaar en het afgelopen jaar hebben mijn fietsmaat Ron en ik de keuze gemaakt om in Andalusië, met Ronda als vaste verblijfplaats, een weekje dagtochten te maken met de racefiets. Het is uitstekend bevallen in de altijd schitterende bergachtige omgeving. Het blijft een genot om daar overdag, pittig, te kunnen fietsen en je dan ’s avonds te laven in een van de vele horeca gelegenheden van het gezellige Ronda.
    Bij Ferry hebben we nu twee keer de fietsen gehuurd en de transfer geregeld van en naar Malaga. Een prima dienstverlener met liefde voor het (fiets)vak en een plezierig mens. In 2016 zou het zo maar kunnen dat we weer een weekje bij hem aankloppen!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top