Conil Bike: fietsverhuurder aan de Costa de la Luz

Conil is een prima uitgangspunt om de Costa de La Luz te verkennen. Bij Conilbike kun je de fietsen huren. Juan en Javi zijn de eigenaren van een winkel en een goede werkplaats. Ze hebben racefietsen, mountainbikes, hybrides en zelfs een elektrische fiets. Ze werken samen met accommodaties. Dus je kunt bijv. via El Paraiso Perdido (zie accomodaties) ook je fiets via Conilbike regelen. In maart 2015 hebben we fietsen gehuurd. De Giant racefietsen waren uitstekend. Schoon en goed afgesteld. De jongens leggen je uit waar je kunt fietsen maar hebben geen kant en klare routes liggen.  Geen probleem, want op bikemap.net staan nogal wat routes rond Conil (die je ook via een app ook op je telefoon kunt krijgen). Juan spreekt Duits, Javi Engels.
Hou er rekening mee dat het in het seizoen of weekend druk kan zijn, als je je fiets ophaalt en dus even moet wachten voordat je aan de beurt bent.

Voor meer informatie: http://conilbikes.es/ 
Hun Facebookpagina is echter informatiever: https://es-es.facebook.com/pages/Conil-Bikes/224153111304

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Andalusië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top