Fiets huren in Malaga (racefiets, trekkingfiets, e-bike, mtb en stadsfiets) bij prima bedrijf

Malaga is een goed startpunt voor fietstochten in Andalusië.  Vlakbij de Plaza de la Marina, op een steenworp van de haven, vind je Bike2Malaga. Als je Bike2Malaga een fietsverhuurder noemt zeg je niets verkeerd, maar je doet ze wel tekort. Het bedrijf doet namelijk heel veel meer voor fietsers. Van (Nederlandstalige) excursies door de stad tot begeleide trainingstochten op de racefiets door het mooie achterland van Malaga en nog veel meer. Als je er zelf op uit wilt met een huurfiets van Bike2malaga kunnen ze  je bijvoorbeeld helpen aan routes.

racefiets huren malaga

Zo wilde de klant hem hebben…

Bike2malaga heeft een zeer uitgebreide vloot huurfietsen. Letterlijk in alle soorten en maten. Uitstekende racefietsen (BH, ook carbon), trekkingfietsen, e-bikes, mountainbikes en stadsfietsen..

Bike2malaga maakt op ons een meer dan goede indruk. Eigenaar Vladimir heeft zijn zaken prima voor elkaar. Het bedrijf is zeer internationaal gericht en je als je contact met hen opneemt kan dat in het Nederlands. Ook de uitstekende website heeft een Nederlandstalige variant.

Voor alle informatie: http://www.bike2malaga.com/nl/
Kijk om sfeer te proeven ook op: Bike2malaga op Facebook

fiets huren malaga 2

De stadsfietsen (ook voor excursies) van Bike2malaga herken je zo.

 

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Andalusië


Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top