B&B geschikt voor fietsgroepen vlak onder Girona

B&B Masia la Pineda ligt net buiten het dorpje Maçanet de la Selva, op luttele afstand van de Costa Brava. Het is gevestigd in een authentiek Catalaans landhuis en biedt met zijn 10 luxe kamers ruimte aan maximaal 55 personen. Een prima accommodatie voor groepen fietsers en meteen ook een goed startpunt voor fietstochten in de omliggende regio La Selva. Van hieruit kun je de bergen van Montseny en het vulkaangebied Garrotxa verkennen. De stad Girona ligt op 25 kilometer afstand.

Masia la Pineda wordt gerund door Coby en Harry, die hier 15 jaar geleden vanuit Nederland neerstreken. Omdat Harry moeilijk stil kan zitten blijft hij Masia la Pineda verbouwen en uitbreiden. Het terrein is daar groot genoeg voor. Er is nu ook een mini-camping met  appartementen en blokhutten.

Masia la Pineda ontvangt graag fietsers. Vooral MTB’ers zullen zich hier snel thuis voelen. Er is een afspoelplaats, een afsluitbare stalling en een complete werkplaats. Ook zijn er routes beschikbaar. Indien gewenst wordt je opgehaald van de luchthaven of organiseert Masia la Pineda het transport van je fiets vanuit Nederland.

Voor alle informatie: www.masia-lapineda.com
Of mail direct naar: info@masia-lapineda.com
Sfeer proeven op Facebook

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Catalonië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top