Op maat gemaakte MTB-tochten

In Andalusie, op een uur van Malaga, ligt in de Axarquia-streek een uitdagend MTB-gebied. Vanuit het witte dorp Cómpeta organiseert Meson la Hospederia er je MTB-avontuur.

  • Accommodatie, MTB’s en routes beschikbaar
  • Honderden kilometers MTB-routes
  • Van brede paden tot technisch moeilijke tracks
  • Streek met 320 dagen zon per jaar

Naar de website van Meson la Hospederia
Of lees hieronder verder

Mountainbike-avontuur in Andalusie

De kleinschalige Nederlandse organisatie Meson la Hospederia heeft zijn basis in het gezellige witte dorp Cómpeta in de bergachtige Axarquia-streek. Eigenaar Albert Dikhooff kiest voor een kleinschalige en persoonlijke aanpak. Hij maakt arrangementen op maat en regelt fietshuur, logies, transfers en GPS-routes. De MTB-tochten gaan over tracks en paden in het aangrenzende natuurpark, met bergen tot 2000 meter. Voor individuele reizigers of voor groepen. Meson la Hospederia beschikt over eigen, sfeervolle, accommodatie in het dorp.

In maart 2015 hebben we op goede mountainbikes in het ruige gebergte achter Cómpeta gefietst. Het leek ons niet onverstandig om met een relatief eenvoudige route te beginnen. Het blijkt dat fietsers hun eigen krachten nogal eens overschatten als het over mountainbiken in Spanje gaat. We reden een route rond een diep dal, van de Puerto de Colado (910m) via Acebuchal naar Cómpeta. Acebuchal is een klein gehucht midden in de bergen, waar je  heerlijk kunt lunchen. Een prachtige route van 36 km met 1020 meter hoogteverschil.
Naast deze route kan Albert je nog aan veel andere routes helpen.

Klik hier voor alle informatie

Albert Dikhooff van Meson la Hospederia

Albert in zijn 4×4

 

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Andalusië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top